Arbetsskadad + sömndrucken = big no no

Min syster ringde för några timmar sedan, och jag låg och i dupaste dvala. Jag har för mig, att jag rent instinktivt svarade "Välkommen till boxer, det här är jocke". Sen så har jag för mig att jag frågade "om hon ville förlänga boxerpaketet". Det tog ett tag innan jag förstod att det var cissi som ringde. Arbetsskada alltså. Lägg därtill för lite sömn som en annan faktor. Jag har också märkt att jag avslutar många personliga samtal med "tack, hej". Kom igen liksom. Fast det får man kanske räkna med när man jobbar på en kundtjänst.



Antonio Puerta, 22, spansk landslagsman i fotboll, har avlidit. Fyfan. Segnade ihop på fotbollsplanen, kom upp igen, blev utbytt och kollapsade sedan i omklädningsrummet igen. Läs mer

image2

Cupids Chokehold

Skepp ohoj. Gårdagen blev ju rolig och surrealistisk. OCh jävligt lång. Relativt billig också. "Succé" som jag tydligen summerade det i ett SMS till Per.

Gym Class Heroes är bra.

Dagens tankar och funderingar.

What up Blogg-dog?

Jag kom på en sak idag, när jag skulle ta bussen hem från jobbet; jag avskyr busstorget-kidsen. Sättet dom är, sättet dom beter sig på och sättet dom bara utstrålar "se på mig, jag har inte gjort något, jag är inte speciell på något sätt förutom att min röstnivå ligger ungefär 20 decibel över genomsnittsmänniskan, men snälla, se på mig". Står de inte och klänger vid kärnan så kommer de gående över apberget och ja, gör det de gör bäst, får pensionärer att utbrista "herre jösses, någon borde ta hand om de här barnen" (eller något i den stilen).

Nu när jag ändå är inne på attention-seekers, whats up with Paris Hilton? Där har vi också en patetisk människa. Hon är nämligen känd pga av sina makalö... nä.....eh..sina fantastiska sång...eeh... sina polit... äh vafan. Hon är känd för att hon heter Paris Hilton. Jag ska kanske byta namn till Jocke Hilton och påstå att jag är Farfar Hiltons "long lost grandson" och börja florera med Diddy och Brittan jag med. När Conan O'Brien nämnde i sin talkshow (som för övrigt är världens bästa och Conan är ett komiskt geni) att fröken Hilton skulle åka i finkan så jublade hans publik varje gång. Ibland så länge att Conan hann lämna studion och få en ryggmassage eller en skoputs (jag skämtar faktiskt inte, det hände, även om det var en inövad sketch..). Det om något måste ju få henne att inse hur värdelös hon är.




Och nu när jag ändå är on fire, kan jag ju fortsätta mitt korståg mot människor som inte "förtjänar" berömmelse. Ni kanske har hört talas om killen som kallar sig för Perez Hilton, men egentligen heter något annat. Han har blivit känd pga av att han gör som jag, han bloggar. Grejen är den att han bloggar om skvaller och är nu polare med sin namne, Paris. Med tanke på att allt skvaller till 97% är skitsnack, så skulle man kunna påstå att han bloggar om skit. Sveriges högst insatta människor inom gödselindustrin kanske ska passa på att börja blogga dom med, berömmelse och kändisskap väntar!



Nu sätter jag punkt för mitt korståg mot all orättvisa här i världen, och tänker istället blicka framåt. I slutet av oktober tänker jag, tillsammans med min mamma och hennes gubbe, syrran och hennes kille åka till amerikas förenta stater i 11-12 dagar. Det blir ett minne för livet. San Fransisco är målet, och några dagar ska spenderas i LA. Huvva. Sen så har jag, Robin och Johan spånat på att åka till Manchester i vinter och se på Man Utd spela. Hoppas det blir av. Och förutom det hade jag tänkt ta en resa till mamma mu i uppsala, kanske tar med mig Simon och någon till. Sen så ska jag fixa en massa saker, körkort och ny mobil och en digitalkamera (alternativt en hybrid av de två sistnämnda). Frågan är hur pengarna ska räcka till, skönt att man får lön om 4 dagar.



Till sist så är Hallelujah och The Scientist två av världshistoriens bästa låtar. Synd att Jeff Buckley bara hann med ett album. Men snart så kommer Coldplays nya. Yay!

Peace.


Clocks.

Jo hej. Cathrin Skoog, a.k.a "sveriges representant i Miss World 2006" jobbar på mitt jobb. Om det är coolt eller något vet jag inte, men jag kände för att göra det officielt. Och om jag säger såhär, flickan ser ju inte illa ut. Vore det inte för att hon spelar i en liga ungefär 19 divisioner över mig, samt att hon redan har en kille, som säkert väger 100kg och har diverse tribaler tatuerade på kroppen, så hade jag kanske haft en chans...

Annars så, är det väl rätt lugnt. Ringde in en 87-årig dude idag på jobbet, han var sjukt trevlig. Vi snackade lite fotboll och han berättade att han köpte sin första tv 1957. Han tyckte att jag var "härlig och trevlig" att prata med. Det var en ömsesidig åsikt.

Nämen vafan, hej!

Tobbe är klar!

http://www.youtube.com/watch?v=NIrSM-RTOOA

Glenn Hysén är så jäkla skön. Bara han kan ställa sig på ett räcke framför sin favvo-klubbs fanskara och ropa ut att grabben är klar för klubben. Sen fansens reaktion efter är ju bara så go. Haha.

Sen att Tobias Hysén inte alls är klar för IFK Göteborg är en annan femma. Glenn gör hur han vill, för han har fått 6(!) getingar i expressen. Det ni.

audioslave

http://www.youtube.com/watch?v=JdCfcjmxouo

http://www.youtube.com/watch?v=uNZN2aPYXi0

http://www.youtube.com/watch?v=cy2ZUGc2mSs

Yeah.

stekarn

Igår på marité, befann det sig en stekare. Och det var inte jag, utan en kille som hade hela köret: Backslick, solbränd som fan, och en v-ringad tröja av något jävla dyrt märke. Fyfan, den där killen var så stekig så dom på stureplan kan ju ta sig någonstans. Vid ett tillfälle så tittade jag på honom och han tittade tillbaka på mig och han log (inte på något sätt ni kanske tror) och jag skrattade lite, jag tror vi hade någon telepatisk konversation just då, "Jag. Kan få. Alla brudar. Härinne." sa han nog till mig. "Ja, det kan du fan" sa jag nog tillbaka. Telepatiskt alltså. Tjejerna flockades kring honom. Magi.

Annars så var det rätt så kul.

image1
En stekare kör sin stekar-bil

Mästerkocken

Hade en ledig dag från jobbet idag så jag passade på att vara uppe extra sent och sova extra länge. Sen under dagen hade jag jävligt tråkigt. Ingen som hade lust att hitta på något heller. Så när klockan närmade sig 19.00 och jag inte hade käkat någon middag bestämde jag mig för att slå på stort och göra något spektakulärt...


Så jag slog på ugnen på 215 grader. Plockade fram fem fina potatisar och började tvätta och skala. Skar lite skåror och pepprade och saltade och pulade in dom i ugnen. Hasselbackspotatis is the shit! Sen upp till ica och köpa fläskfile och dryck. Dags att sätta fart på grillen samt skära upp köttet. Sen efter lite springande mellan kök och grill så blev allt klart.

Slutbetyg:

Köttet var ganska lagomt tillagat, inte så mycket smak i det dock. Hasselbackspotatisen var jävligt bra, medan salladen var rätt tråkig. 8 skivor gurka är inte särskillt kreativt. Colan var det bästa :).

Totalt slutbetyg 3/5.

Over and out från mästerkocken jocke som inte har något att skriva om......


6574 dagar

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra
jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark, just idag mår jag bra
jag har tron på mig själv på min sida
Jag har väntat så länge på just denna dag

det är skönt att den äntligen kommer

väntat så länge på just denna dag
den ger lust när den kommer  

Jag ser måsarnas flykt, jag ser solglimtens dans
jag ser framåt mot härligs tider
jag ser kvinnornas ben, jag ser ögonens glans
jag har tron på mig själv på min sida



jag hör skrattande barn, jag hör slussarnas brus
jag hör till de få som kan leva
ja hör inre musik, jag hör vindarnas sus
jag har tron på mig själv på min sida


Congratulations to me. :)


Framtiden...

...är inte skriven än, som man brukar säga. Det minsta man kan göra iallafall är att planera den något. Och det har jag gjort nu, åtminstone i den mån att planen existerar i mitt huvud, men det duger gott och väl, än så länge. såhär lyder den, för den intresserade:

Jag har tänkt att jobba kvar på "underbara" boxer ända till nästa sommar (om jag får). Sen när, denna förhoppningsvis ljuva sommar tar sin början ska jag åka ut i vida världen. Kanske titta förbi fotbolls-em i Schweiz/Österrike. Efter några veckors resande, kanske jag kommer tillbaka till boxer och jobbar ett tag till. Sen har jag planer på att söka jobb som au pair i det stora landet i väster. Då brukar man vanligtvis åka dit i slutet av augusti/september, och det låter sjukt lockande för mig. Varje gång jag läser på arbetsförmedlingens hemsida om de olika familjerna som söker au pair, så är det som en våt dröm. Familjerna har fan allt, farsan jobbar som advokat, huset är fint som f-n och barnen sparkar gärna lite boll på fritiden. Yay! Och om det skulle bli så, att jag får jobb där, då är jag borta från tråkiga, kalla Sverige i 12-13 månader.

Hä låt spännande.