Oxfilé och en flaska rött??

Coldplay - Proof. Bra låt.


Heath Ledger...

.. som kommer spela Jokern i nästkommande Batman-film, och har blivit flerfaldigt prisbelönad för sin roll i Brokeback Mountain, har avlidit. 28 år. Ja vad säger man? "Piss!" kanske. Nu ska jag deppa och lyssna på "Hallelujah".


German Disco Light Show!

Conan O'Brien, du föryller min vardag!



Första dagen

Robert! Förlåt mig! Jag trodde att livet skulle bli bättre när du lämnade mig, men det har desvärre gått åt andra hållet. Jag tar tillbaka alla onda ord jag sagt om dig oh jag ber dig komma tillbaka. Glocalnet suger. Glocalnet är skitsvårt. Glocalnet är inte som du Robert. Inte som DU!

Idag började jag min första riktiga dag på glocalnet. Jag har gått en 2 veckors utbildning. Men jag kan inte ett skit. Det går inte så bra då. Idag, under mina 8 timmar, pratade jag med 11 (?!) personer. Jag hade en genomsnittlig samtalstid på ca 30 minuter. Det mina vänner, är skitdåligt. Värdelöst. Brutalt pissdåligt. Visst, jag vet vad vissa saker innebär.. men inte när jag ska använda dom. Man känner sig så värdelös som människa eftersom att det är meningen att jag ska försöka hjälpa personen i andra luren. Det går inte. Idag.. påbörjar jag mitt första riktiga CV. För det här håller inte. Fyfan.



image30
Varför kan inte livet vara lika simpelt och fantastiskt som dig, Robert?

blaha? v2

Det blir sällan som man tänkt sig. Det fick jag erfara i freitags, mer än så säger jag inte.




Jag tänkte för en stund att det var dags för lite uttryckning av aggression mot olika personer och saker, men jag hejdade mig i sista stund med anledningen av; jag orkar inte. Eller, jag kör en kortis istället.

Rökrutor/Folk som står i rökrutor och röker: Seriöst? Ordet seriöst skulle egentligen räcka för att demonstrera dessa människors dumhet. Sättet dom står där, människorna, ihopträngda i en liten kur på en offentlig plats, kippar efter luft för att sekunden senare föra ciggen mot munnen och andas ut som om dom precis varit nära döden. Sen, att dom inte förstår hur jävla dumma dom ser ut därinne i kuren, är fanimej fantastiskt! Liknelsen till en flock av djur instängda på zoo, är inte långt ifrån. P to the a to the t to the etiskt!


Hmm, jag skulle uttrycka mig om något annat, men jag kommer inte ihåg om vad. Så jag tittar på dom två sista avsnitten av säsong 2 på Heroes istället. Samtidigt äter jag chips och dip. Komfort.



Jag funderar för övrigt på att bli fadder till något behövande barn. Dom behöver mina pengar mer än vad jag behöver dom, just nu iallafall.
 

blaha?

Jag bara måste ha en sån här : http://www.coolstuff.se/p704/T-Qualizer.html




image29

Sonntag

Idag är det söndag, och imorgon nalkas det jobb. Eller, snarare, det nalkas "sitta-och-sova-och-dricka-kaffe-och-skämta-och-sova", det är nämligen dags för en ny utbildning. Utbildningen kommer vara under 2 veckor, och sedan därefter påbörjar jag mitt nya uppdrag på glocalnets kundtjänst. Hur det blir, återstår att se. Nu ska jag duscha, och sedan sova. Ty, imorgon blir det väckning i gryningen.

Mot Aditro, herr busschaufför, mot oändligheten... och vidare!




...förrän på sent 1300-tal...

Varje dag brukar jag få plocka ur lite navelludd. Det är en process som tar ungefär ungefär 5 sekunder och utförs 2-3 gånger per dag, beroende på vilket plagg jag bär. Idag, fick jag som vanligt plockar ur lite ludd, som om det vore vilken dag som helst. Men detta är inte vilken dag som helst. Eller jo, det är det, men de tre dagarna innan var inte vilka dagar som helst. Under nyåretet har jag befunnit mig i världens gråaste stad, Manchester, England. Jag har sett stor, stor fotboll med Rövbert, Flinte, Balle och Timmy. Och nu sitter jag här, nyss hemkommen och sjukt jävla trött. Jag har inte sovit på många timmar, inatt spelade vi poker hela natten på skavsta flygplats med en fransman. Jag skulle gissa på 3½ timmars sömn sedan kl 11 den 2/1. Nu ska jag nog plinka lite på min gitarr, som så ivrigt har väntat på mig. Sen ska jag sova.