Såatteh....

Bara att konstatera, vimmelfotograferna på flukta är mycket bättre än de på twajs. På twajs ser man ju alltid ut som en grobian, på flukta alltid fin och puttinuttig.

I am McLovin!

Dodgeball måste bara vara en av de bästa komedi-filmerna som gjorts på 2000-talet. Mycket tack vare Ben Stiller, som borde ha oscarsnominerats för sin insats. Så jävla bra är han i filmen. Superbad såg jag också häromdagen, den var sådär alldeles mysig och rolig, riktig tonårshumor. Mycket "fuck" och desperata kåta tonåringar. Killen som spelar Fogell, är så skön. Bra betyg på imdb har den också. Oerhört bra, med tanke på att det är en komedi.

Fan, jag måste nog dra till med att Superbad och Borat delar förstaplatsen över komedier under 2000-talet. Allt är nästan perfekt med filmen, visst ibland blir det lite långsamt, men de absurda situationerna väger upp det. Två andra karaktärer som också lyftar upp filmen till dess glans är poliserna.Officer Slater och Officer Michaels. De suger verkligen på sitt yrke. De tar med minderåriga Fogell på barrundor, de vet inte vad de ska göra när de ska gripa en alkis, de kör på folk och till sist börjar de skjuta på sin polisbil och elda upp den. Det blir, vad dom skulle säga på engelska, hilarious!

Sen så blev jag lite kär i Emma Stone, som är med.

Emma Stone




Ända sedan jag började lyssna på Coldplay har jag funderat på om låten Trouble är bra. Jag har länge velat fram och tillbaka. Bra? Inte bra? Bra? Inte bra? Bra eller Anus?

Och till slut har jag kommit fram till en conclusion, den är jävligt bra. Så, då var det sagt.

Tack och bock.

Skriiiv

Jag vet att alla i sverige nu i dessa tider gottar sig åt alla sina klappar och julmat.... men besökandet på denna blogg har varit skitkasst under december månad. Är jag så sämst? Va? Va?! Va Va Va!

Skärpning sverige.

Bye bye Robert!

Hej.

Igår hade vi sista dagen på boxer, jag satt i fyra timmar och gjorde.. ingenting. Precis ingenting. Sen fick jag nog, gick ut ur byggnaden för sista gången, in på expert, fixade en ny Ipod (gratis, ha!), köpte en macka och åkte hem. Sen var det julparty med jobbet. På något sätt övertalade min överförfriskade teamledare mig att magdansa samtidigt som vi framförde vår sång..... inför alla. Men det var kul, och jag gillar att bjuda på mig själv. Vi passade också på att busringa några gånger till boxers nya kundtjänst i söderhamn. Jag ringde och lekte adlig, Claes af Destructor hette jag. Det var roligt. Efter julfesten drog jag till Basement, och det var piss som vanligt.

Snart kommer Robert (inte boxer-robert, utan robin-robert) och ska spela Fifa. Jag vinner såklart.

God Jul.

Hoff

Ha, den här mannen hittar bara på mer och mer finurligare sätt att förnedra sig själv på: