Fuckin' amazin'!

http://www.youtube.com/watch?v=2u6k-99qcCE

Extremt rörande.

inte du också?

Jo, jag också. Man måste ju följa trenderna, till slut så tar de en. You gotta do what everybody elses does.

Idag är alla treor ute och har kul. Förutom jag, för jag är bara 17. HO HO! Jag har varit beredd på det här i hela mitt liv, men jag fattade nog inte riktigt hur det egentligen skulle vara. Det känns surt och man känner sig lite utanför. Men det är bara att bita ihop.

I går (tisdag) var det konsert på skolan. Några var sådär, några var bra, men bäst var Gabbe och de där med
Coldplay - The Scientist. Det är en fruuuuktansvärt bra låt. Fruktansvärt. Jag tycker att man ska känna när man lyssnar på musik. Det ska kännas på något sätt i kroppen. Med Coldplay gör det det för mig. Mitt gitarrspelande går sådär, jag kan en låt, love is all around och försöker lära mig Knockin on heavens door.

Nu när jag ändå håller på att skriva om musik. Det är faktiskt rätt coolt att lyssna på musik när man gör saker eller iakttar någon. Det känns som om man har ett eget soundtrack och befinner sig i en musikvideo. Är det fint väder så kör man på en svängig låt på mp3-spelaren så blir man glad.

http://www.youtube.com/watch?v=9HiG0j5ZVJw&mode=related&search= - Man ryser.

Varför är adults så fixerade vid vädret? Jag bad far min att byta kanal en snabbis så jag kunde se vad det stod mellan Chelsea-Valencia. "Nä, jag ser på vädret". "Ja, men det ser ju du hur det är imorgon". "Ja, men jag vill veta om jag ska vara inne eller ute". Borde han inte kunna avgöra det imorgon eller? Bäh.

Imorgon far jag till min kära mor i Uppsala. Det ska bli kul. Där ska jag köpa en kostym till balen och studenten. Hoppas min prom-dejt godkänner den :). Det tror jag nog.

Tja.